Social19 Iulie 2011

Lectura de 2 minute

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec a lansat doua centre de colectare DEEE in judetul Hunedoara, in parteneriat cu autoritatile locale.

Evenimentul inaugural al celor doua centre de colectare s-a desfasurat in prezenta autoritatilor locale, a dlui Prefect DÉZSI Attila, a dlui Marin Butar, Consilier Presedinte Consiliul Judetean Hunedoara, a consilierilor locali din Brad si Hunedoara si a presei locale.

Pentru debarasarea corecta a deseurilor de echipamente electrice si electronice, locuitorii din Brad si Hunedoara au la dispozitie doua noi centre de colectare la standarde europene, situate pe Str. Avram Iancu nr. 6 (in piata) - Brad, si in Parcul Industrial Hunedoara, DJ- 687 nr. 2.

“Incheiem, asadar, un adevarat tur de forta, cu 5 inaugurari de Centre de Colectare DEEE in numai 4 saptamani. Din reactiile autoritatilor locale, a deschiderii si interesului manifestate de cetatenii comunitatilor in care am lansat deja aceste prime 5 centre, suntem siguri ca mai urmeaza si alte colaborari cel putin la fel de entuziaste ca cele de pana acum. Ne bucura faptul ca primariile constientizeaza, dincolo de prevederile legale, importanta pe care un centru de colectare DEEE o are in cadrul comunitatii si ii asiguram pe toti cei interesati de proiect de tot sprijinul nostru.”, a declarat d-nul Liviu Popeneciu, Presedinte Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec.

“Suntem onorati sa ne numaram printre primele centre deschise in cadrul Retelei Nationale RoRec. Incurajam toti locuitorii din Municipiul Hunedoara sa se mobilizeze si sa aduca aparatura veche la centrul recent inaugurat, pentru ca un gest atat de mic are conotatii importante pentru starea mediului inconjurator.”, a adaugat d-nul Ovidiu Marius Hada, Primar Municipiul Hunedoara.

Citeste si:
Focar de pesta porcina africana confirmat la un mistret din Hunedoara
Focar de pesta porcina...

“Existenta unui astfel de spatiu, amenajat la standarde europene, era una dintre prioritatile noastre pentru anul acesta.

Ne bucuram ca am putut implementa acest proiect alaturi de Asociatia RoRec, pentru a le oferi cetatenilor o solutie accesibila de colectare a DEEE-urilor - este un parteneriat de succes menit a contribui la protectia mediului ambiant din municipiul nostru si un raspuns la solicitarile locuitorilor de a le oferi un serviciu de colectare a DEEE”, a completat d-nul Florin Cazacu, Primar Brad.

Centrele de Colectare DEEE din Brad si Hunedoara ofera servicii atat populatiei, cat si firmelor si institutiilor, printr-un dispecerat "Infoline" disponibil de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 18.00 si sambata, intre orele 9.00 si 16.00, la telefon 0749 144 740 (Brad), respectiv 0763 070 461(Hunedoara). De asemenea, firmele si institutiile pot solicita preluarea gratuita spre casare a echipamentelor vechi, la acelasi numerele de infoline specificate anterior.

Citeste si:
Interdictii de Craciun: 10+ lucruri pe care sa NU le faci in zilele ur
Interdictii de Craciun: 10+...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.