Scoala s-a terminat si a venit sezonul vacantelor. Pentru copii, Disneyland ramane destinatia preferata, insa lista oraselor europene perfecte pentru concediile cu familia include si alte destinatii.

Wall-Street.ro recomanda zece destinatii de top in Europa pentru vacantele celor mici.

  • Paris: Dineyland si Turnul Eiffel

Daca pentru unii, Parisul inseamna orasul indragostitilor si un important centru cultural, pentru familiile cu copii, Parisul reprezinta si cel mai apropiat loc din Europa unde cei mici pot face cunostinta cu Mickey Mouse.

Disneyland Paris ofera multiple modalitati de distractie si relaxare: 2 parcuri magice cu peste 50 de atractii, spectacole si parade; 7 hoteluri tematice pentru cei care vor sa fie chiar in inima distractiei si in lumea personajelor Disney sau alte hoteluri in apropierea parcului; satul Disney unde puteti gasi magazine, restaurante si locuri de distractie pentru toate varstele.

Disneyland Paris ofera programe educationale pentru copii: workshop-uri in ateliere de instruire artistica (canto, curs instrumental, teatru si dans), iar copiii pot fi artisti pentru cateva zile, fiind instruiti de catre cei mai buni traineri Disney.

Biletele de intrare in parcurile Disneyland Paris sau alte produse Disneyland Paris pot fi accesate direct de la agentia Perfect Tour. Agentia ofera din luna mai bilete de intrare in parcurile Disneyland Paris in format electronic si instant.

Un beneficiu important al biletelor electronice este faptul ca se economisteste pana la 15 % pentru achizitionarea tuturor categoriilor de bilete: Magic Ticket (valabil 6 luni sau 1 an de la data achizitionarii) sau Discovery Ticket (permite intrarea in ambele parcuri timp de o zi si este valabil o luna de la data achizitionarii). Se plateste o singura data pentru toate atractiile: biletul este valabil pentru o zi intreaga si este foarte flexibil, permite mai multe iesiri si intrari in aceeasi zi.

Pentru mai multe destinatii intra pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.