In acest weekend, cultura va fi la mare putere in statiunea Jupiter. Maratonul Teatrelor continua desfasurarea de forte cu alte 3 evenimente pe scena Teatrului de Vara din Jupiter.

  • Teatrul Mic- „Sex on the bici”- 15 iulie
Constantenii si turistii de pe litoral primesc o invitatie indecenta din partea Teatrului Mic: „Sex on the bici” este numele productiei ce a primit recenzii foarte bune la nivel national, datorita originalitatii de abordare a unui subiect inca tabuu pentru societatea romaneasca: sexul. Modul de expunere inedit si replicile taioase sunt perfect croite pentru publicul romanesc.

Din distributie fac parte:
FLORIN CALINESCU (Dl. Connelly), ADRIANA SCHIOPU (D-na Griffin), DORU ANA (Dl. Griffin), SORIN MEDELENI (Hotul), ANDREEA GRAMOSTEANU(Luise)

  • Teatrul Nottara - „Scandal la Opera”- 16 iulie

Piesa “Scandal la Opera” intentioneaza sa destinda atmosfera incrancenata a contemporaneitatii, cu un sinopsis realist, incarcat cu multa ironie, tradus dupa Ken Ludwig.
Retail jobs

Actiunea se petrece in cadrul unei Opere, dupa cum insusi titlul anunta, unde conflictele izbucnesc in momentul aparitiei unui mare tenor italian. Umorul reiese din patosul replicilor si exclamatiile pline de zel nervos ale personajelor principale: Mircea Diaconu, Alexandru Jitea, Alexandru Gheorghiu, Luminita Erga.

Piesa este una dintre cele mai bune piese ale Teatrului Nottara, dupa cum insusi Mircea Diaconu, directorul teatrului, afirma: „Am ales ce am avut mai bun, cele mai bune 3 piese ale teatrului si am venit la Jupiter, in momentul in care ni s-a facut propunerea sa participam la Maratonul Teatrelor. Sa dea Dumnezeu, daca sunteti in sala, sa facem maratonul acesta in fiecare an. Comedie, comedie muzicala, actori superbi, haz. Asta se poate auzi si vedea la Jupiter.”

  • Concert Loredana- 17 iulie

La final de saptamana, atmosfera se schimba la Teatrul de Vara Jupiter. Arta teatrala este inlocuita de arta muzicala, iar prestatia actoriceasca este inlocuita cu cea muzicala, a Loredanei Groza, care va sustine un spectacol inedit, in fata publicului prezent la eveniment. Daruirea si pasiunea nu vor lipsi, la fel cum nu vor lipsi nici melodiile cele mai apreciate de public din repertoriul artistei.
Citeste si:
Horatiu Malaele aduce pe ecrane povestea lui Luca, un tanar expat...
Horatiu Malaele aduce pe...

* * *

  • MARATONUL TEATRELOR se desfasoara in perioada 10 iulie - 31 august, in cadrul Teatrului de Vara Jupiter. Cu aproape 40 de spectacole programate in acest interval, evenimentul intentioneaza sa promoveze cultura si valorile artistice romanesti, aducand pe scena din Jupiter cele mai bune piese ale teatrelor nationale: Nottara, Odeon, Teatrul Mic, Teatrul Masca si Metropolis, precum si ale companiilor private de teatru.
  • Pe scena vor urca nume precum: Horatiu Malaele, Tudor Gheorghe, Mircea Diaconu, Florin Calinescu, George Ivascu, Mihai Malaimare, Adriana Trandafir, Trupa Compact.

Ramona CRANGASU
PR Eveniment
0723328224

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.