Pentru al treilea an consecutiv, intre 16 iulie si 4 septembrie, zilele de sambata si duminica sunt rezervate atmosferei de vacanta in parcurile Cismigiu si Herastrau (cu sprijinul Administratia Lacuri Parcuri Agrement Bucuresti), Lumea Copiilor (sector 4), Sebastian (sector 5), Moghioros (sector 6).
Fie ca preferati creatiile pentru copii, comedia dell`arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, veti putea asista la reprezentatii de succes ale teatrelor bucurestene. Programul variaza in functie de disponibilitatea spatiilor care gazduiesc evenimentul, scrie Modernism.ro.
  • Primul weekend, sambata 16 iulie si duminica 17 iulie, marcheza startul evenimentului cu spectacole in Parcurile Sebastian, Moghioros si Herastrau.
  • Astfel, sambata 16 iulie, dimineata de la ora 10.00, in Parcul Sebastian ne intalnim cu Povestiri hazlii, glume si magii spuse de actorii Teatrului „Ion Creanga”. Seara de la ora 20.00, Teatrul Metropolis prezinta piesa de teatru A fi sau ce va fi…in regia lui Alexandru Jitea.
  • In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00 cei mici ii pot vedea pe cei de la Teatrul Excelsior in spectacolul estival Veselie in vacanta. Seara, de la ora 20.00, Formatia ALLEGRIA sustine concertul Pop vs Classic.
  • Parcul Herastrau gazduieste dimineata de la ora 10.00 Opera comica pentru Copii cu spectacolul Scufita rosie, regizat de Stela Popescu iar seara de la ora 20.00, Teatrul Mic aduce pe scena spectacolul de pantomima, muzica si dans Ludwig, Nicolo & Jo – scenariul si regia Radu Gheorghe.
  • Duminica, 17 iulie, dimineata de la ora 10.00, in Parcul Sebastian publicul se intalneste cu Teatrul Excelsior si a lor Veselie in vacanta. Seara de la ora 20.00, Teatrul Mic aduce si in acest cartier comedia muzicala Ludwig, Nicolo & Jo.
  • In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00 cei mici o pot vedea pe Scufita rosie, spectacolul Operei Comice pentru Copii. Seara, de la ora 20.00, Teatrul Metropolis prezinta piesa de teatru A fi sau ce va fi…
  • In Parcul Herastrau, dimineata de la ora 10.00, Teatrul Ion Creanga vine cu spectacolul Povestiri hazlii, glume si magii, iar seara de la ora 20.00, Formatia ALLEGRIA sustine concertul Pop vs Classic.
Intrarea este libera! Sunteti asteptati in parcurile bucurestene sa va bucurati de spectacole gratuite in aer liber.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.