Social 13 Iulie 2011 10:26
Angajatii de la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti au intrerupt lucrul marti dimineata, cerand plata unor drepturi salarile restante.

UPDATE:

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, a declarat ca motivul nemultumirii angajatilor CASMB nu este legat de o restanta salariala, ci de plata unor stimulente, o parte din valoarea acestora fiind data deja, restul urmand sa se acorde cand vor fi fonduri.

"Am platit o parte din stimulente, vom da o alta cand vom avea bani. In schimb, vom analiza consecintele jurdice ale acestei greve",
a spus presedintele CNAS.

Angajatii de la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti au declansat un protest spontan, nemultumiti de faptul ca nu le-au fost acordate niste drepturi salariale restante, din decembrie 2010.

Protestarii sustin ca angajatii de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si-au luat aceste drepturi, scrie MEDIAFAX.

Ei fac o lista pe care aduna semnaturi de la toti angajatii pentru a suspenda activitatea pana la 10.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.