Liceenii ce au picat anul acesta examenul adolescentei au gasit o metoda de a se razbuna pe ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

Retelele sociale au fost si de aceasta data de partea tinerilor liceeni, raspandind cat ai clipi mesajele "de bine", zvonurile si gandurile pe care absoltentii le au cu privire la examenul de bacalaureat de anul acesta.

"Sa-l dam jos pe Funeriu", "Demisia, Daniel Funeriu!" sunt doar cateva titluri virtuale date de catre elevi dupa ce si-au vazut notele de la bacalaureat.

Zece pagini au fost create pe Facebook cu titluri impotriva ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, precum "Jos Funeriu", "Anti Funeriu", "Demisia, Funeriu!", si peste 2.000 de persoane au votat aceste petitii online si au criticat examenul national.

  • "pai hai sa ne ... pe FUNERIU!!! care are doctorate in fizica facute in Franta de nu stie ca viteza pumnului (in cazul scandalului cu Basescu) se moasoara in metrii pe secunda...el spunand ca se masoara in km pe ora ce sa mai yici!!! REVOLUTIEEE!!!!!!! Anti Funeriu si Anti Basescu!!!", scrie Ionescu Mihai, pe unul dintre conturile create.
  • De asemenea, Flavio Flavioo se plange: "la bac parca eram la puscarie-camere web,2 profesori speriati,elevi crispati,atmosfera de inmormantare...si mai vrem sa luam bacu'
  • Eduard Mihai este de aceeasi parere: "Multumim Domnului Funeriu pentru variantele de la bacaleureat...multumim ca ne distruge-ti viitorul zi de zi!"

  • Printre zecile de mesaje precum cele de mai sus, sunt si sustinatori ai reformei invatamantului instaurate de ministrul Educatiei: "Ok,inteleg acest protest fata de sistemul de invatamant si sunt deacord in aceasta privinta. Dar nu inteleg un lucru,ce vina are Funeriu pentru subiectul de la bacalaureat? NU el este cel ce a scris subiectele oameni buni,sa fim seriosi. Una e sa-ti afirmi nemultumirea pentru ceva ce a facut acest om,pentru sistemul prost de invatamant si alta e sa va plangeti pentru ce nu a facut el defapt.Mi se pare aberant sa-l invinovatiti pentru subiectul picat. Asta e, la fel de bine putea pica un subiect accesibil pentru majoritatea :) ", scrie Didii Did'


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.