O femeie are nevoie de o medie de 34 articole de imbracaminte pentru o vacanta de o saptamana, dar exista mereu acel "in cazul in care", ceea ce duce suma articolelor la 60. Ce insemna asta?

Aproape jumatate din continutul geamantanului va ramane neatins, spun ultimele cercetari citate de dailymail.

Intr-un sondaj efectuat printre 2.000 de femei, 77% recunosc ca le place sa indese in bagaje cat mai multe chestii, deoarece nu se pot decide ceea ce ar vrea sa poarte in timpul sejurului.

De asemenea, 58% din bagajele prezentate la cala sunt respinse din cauza limitei de greutate in cadrul avionului, 46% dintre acestea platind cost suplimentar pentru depasirea sarcinii admise. In sondaj sunt amintite si cele 65% dintre femei care sunt nevoite sa renunte la diferite obiecte, pe ultima suta de metri, pentru a reusi sa inchida intr-un final valiza.

42% dintre femeile aflate in vacanta nu se pot abtine tentatiei, si merg la cumparaturi in acele momente de relaxare.

O femeie, in medie, va impacheta 19 bluze si topuri, insa va purta doar 10, iar pentru a-si acoperii partea inferioara a corpului, aceasta isi va lua in valiza 16 obiecte vestimentare, ce includ fuste, pantaloni lungi sau scruti, insa va purta doar 10. Este adevarat? Faceti voi calculele :)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.