Lets Bike It te invita la cea mai mare editie de cartare pe doua roti, in 11 judete simultan.

Let's Bike It se pregateste de o prima editie inedita: cartare pe biciclete in 11 judete simultan. Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Dupa 9 editii de in apropierea Bucurestiului, in 2010, si cate o editie in Brasov, Timisoara si Bacau, Let's Bike It da startul unei editii maraton sambata, 9 iulie, la care sunt asteptati 400 voluntari din 11 judete, plus Bucuresti.

Daca esti din Suceava, Hunedoara, Timis, Arges, Cluj, Iasi, Sibiu, Arad, Galati, Brasov, Roman si Bucuresti si vrei sa dai o mana de ajutor la realizarea hartii deseurilor pentru cea de-a doua actiune Let's Do It, Romania! de pe 24 septembrie 2011, este momentul sa te alaturi echipelor Let's Bike It din toata tara.

Vei ajuta la identificarea deseurilor din afara oraselor, in spirit eco, din peste 60 de zone de cartare.
Pentru Bucuresti, punctul de intalnire este Padurea Baneasa, la Casa Alba, sau la intersectia dintre Bulevardul Agronomiei si Aleea Privighetorilor, sambata, 9 iulie. Detalii pe site-ul letsbikeit.ro.


“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, daca fiecare este dispus sa contribuie la o schimbare, o singura zi, pentru o Romanie curata. In 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au iesit la curatenie si au aratat ca se poate!

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.