Puncte de prim ajutor si corturi dotate cu apa si aer conditionat vor fi amplasate in aceste zile pe mai multe strazi si in parcuri.
Sase corturi anticanicula vor fi amplasate la Universitate, Facultatea de Arhitectura, in zona Parcului Cismigiu - in fata Prefecturii, la Piata Romana - in dreptul statiei de metrou, la intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau, lPiata 11 iunie, precum si la Gara de Nord, potrivit administratiei locale.

De asemenea, in pasajul de la Universitate si in cadrul complexului Grozavesti vor exista doua puncte de prim ajutor, dotate cu aer conditionat, unde bucurestenii pot solicita servicii medicale si apa.

In toate aceste locatii, personalul medical se afla la dispozitia bucurestenilor in intervalul 12.00-18.00, in timp ce Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va interveni in situatii de urgenta.

Totodata, Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti a pregatit 12 puncte fixe de prim ajutor, trei in Parcul Herastrau , doua in Parcul Tineretului si cate unul in parcurile Cismigiu, Izvor, Carol, Floreasca, Unirii, Circului si Bordei.

Citeste si: Urmeaza zile de canicula


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.