Un detinut condamnat la inchisoare pentru furt a evadat astazi de la un punct de lucru al Penitenciarului Baia Mare. Mai multe echipaje formate din angajati ai penitenciarului si politisti au plecat in cautarea barbatului.

Detinutul Andreica Lucian Ioan a evadat de la un punct de lucru de langa Manastirea Habra, aflata langa localitatea Grosi, iar alerta s-a dat la ora 10.45.

In momentul evadarii acesta se afla in regim semideschis, "desfasura activitati lucrative", si era supravegheat, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, politistii organizeaza filtre in zona, iar in Penitenciarul Baia Mare s-a inceput o ancheta pentru a se stabili cum a fost posibila evadarea detinutului.

Andreica Lucian Ioan, in varsta de 24 de ani, executa o pedeapsa privativa de libertate in regim semideschis si a fost incarcerat in Penitenciarul Baia Mare pe 26 octombrie 2010, avand o condamnare de trei ani pentru infractiunea de complicitate la furt calificat. Acesta urma sa fie propus pentru eliberarea conditionata la 1 iulie 2012.

Infractiunea de evadare se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la doi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.