Judecatoarea Tribunalul Bucuresti invoca in decizia de redeschidere a cazului privind sinuciderea Madalinei Manole faptul ca familia si sotul artistei isi vor gasi linistea si impacarea.

"Lamurirea cauzei sub toate aspectele si activitatile pe care procurorul de caz le va aprecia ca necesare si utile in scopul aflarii adevarului vor fi de natura ca pe langa realizarea scopului procesului penal, sa aduca liniste, impacare in sufletele parintilor persoanei decedate (...) orice umbra de indoiala ce ar putea plana asupra persoanei sotului persoanei decedate ar fi spulberata, fapt ce ar putea aduce intelegerea intre cele doua familii de dragul omului pe care l-au iubit si respectat", se arata in motivarea instantei, relateaza MEDIAFAX.

Astfel, Tribunalul a anuntat ca Parchetul trebuie sa completeze activitatea de cercetare penala prin reaudierea parintilor artistei, Ion si Eugenia Manole, a varului acesteia, a numitului I.S., dar si a presedintei fanclubului artistei, Berta Slav, deoarece declaratiile acesteia sunt contradictorii.


Tribunalul a mai dispus ca Berta Slav sa fie interogata de catre procurori cu privire la un incident petrecut in 2009, cand Madalina Manole a inghitit o cantitate insemnata de medicamente.

Referitor la pretinsa incalcare a dreptului la aparare, critica invocata de parintii vedetei, Tribunalul noteaza ca principiul garantarii dreptului la aparare este consacrat de Constitutia Romaniei, cat si de Conventia Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), astfel ca

Magdalena Anca Mircea, cunoscuta publicului drept Madalina Manole, s-a sinucis in dimineata de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de nastere. Cantareata a fost gasita moarta de sotul acesteia, in locuinta lor din Otopeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.