Activitatea ghiseelor din administratiile financiare si directiile generale ale finantelor publice care lucreaza cu publicul va fi oprita in perioada 30 iunie - 5 iulie, din cauza procesului de reorganizare si modernizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Agentia Nationala de Administrare Fiscala trece in aceasta perioada printr-un amplu proces de reorganizare si modernizare, fapt ce presupune si rearondarea contribuabililor incepand cu data de 1 iulie la noile administratii fiscale competente, precum si transferul tuturor informatiilor necesare pentru deschiderea activitatii administratiilor financiare operative la noile locatii, se arata intr-un comunicat al ANAF.

In perioada mentionata, la administratiile financiare din toata tara vor functiona doar centrele de asistenta telefonica a contribuabilului.

Totodata, trezoreriile din toate administratiile financiare vor lucra program normal in ziua de 30 iunie, continuand cu toate operatiunile de inchidere a lunii, urmand ca in data de 4 iulie sa se deschida doar trezoreriile ramase dupa reorganizare, care vor opera pentru toti contribuabilii rearondati.

1.063 de angajati ai Garzii Financiare au primit luni preaviz si vor fi examinati, a declarat presedintele ANAF, Sorin Blejnar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.