A patra editie a scolii de vara "Branding Romania" se va desfasura in perioada 28 august - 2 septembrie, la Brasov, sub deviza Become responsible for the future!.

  • „Become responsible for the future!”

Proiectul organizat de Asociatia Clubul Liderii Mileniului Trei isi propune sa informeze, sa mobilizeze si sa responsabilizeze tinerii pasionati de autodezvoltare pentru a contribui la transformarea Romaniei de maine.

Branding Romania, unica scoala de vara focalizata pe reconstruirea imaginii de tara, faciliteaza participantilor cele mai puternice experiente de invatare, oferindu-le resursele necesare dezvoltarii durabile, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Tinerii participanti, cu varsta cuprinsa intre 17-23 ani, vor interactiona pe tot parcursul evenimentului cu profesionisti din mai multe domenii: educatie, comunicare, mass-media, teatru, leadership, business. Cadrul de desfasurare va fi atat util, cat si placut prin numeroase sesiuni de training, dar si prin activitati de relaxare si divertisment
.

Mai multe detalii pe branding.clublmt.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.