Un tanar de 26 de ani a ajuns la spital, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost impuscat cu o arma cu aer comprimat de catre primarul localitatii dambovitene Produlesti, care afirma ca a tras trei focuri de arma in aer pentru a-l linisti pe barbat intrucat facea scandal intr-un local.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, primarul din Produlesti, Grigore Marin (PSD), le-a declarat politistilor ca a tras trei focuri de arma in aer pentru a linisti un tanar care provoca scandal in localul amplasat in casa primarului din satul Costesti Deal, comuna Produlesti.

Primele cercetari ale politistilor arata ca tanarul ranit a venit impreuna cu prietena sa la barul respectiv, iar la un moment dat intre acesta si un alt barbat a izbucnit un scandal, transmite MEDIAFAX.

"Ulterior, conflictul a continuat in afara localului, iar la un moment dat primarul, care isi serba ziua de nastere impreuna cu mai multi prieteni, a incercat sa aplaneze scandalul. Atunci, tanarul de 26 de ani ar fi vrut sa-l loveasca pe edil cu o sticla si a adresat injurii si altor persoane din jurul barului, iar primarul a luat arma de tir cu aer comprimat din casa si a tras in plan vertical de trei ori, conform declaratiilor sale, pentr a-l linisti pe tanarul care intre timp luase un lemn in mana pentru a-l agresa pe primar", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dambovita, comisar Mihaela Savu.

In urma incidentului, tanarul ranit, Aurel Daniel Pascale, din comuna Produlesti, a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

Tanarul, care are o plaga impuscata in zona lombara dreapta si va fi supus unei interventii chirurgicale, este in stare stabila, a mai spus Mihaela Savu.

Potrivit acesteia, primarul Grigore Marin, in varsta de 62 de ani, are permis de port arma si este autorizat sa aiba o pusca de tir cu aer comprimat, arma neletala, supusa autorizarii.

Primarul Grigore Marin este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma neletala, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie victima va fi cercetat si pentru vatamare corporala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.