Proiectul national "ALTFEM" intervine asupra problematicii egalitatii de sanse pe piata muncii.

Proiectul strategic va avea o durata de 24 de luni si vizeaza “Promovarea incluziunii sociale”, avand ca domeniu major de interventie “Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”. Prin aceasta initiativa se doreste imbunatatirea perceptiei asupra rolului profesional si social al femeii, dar si cresterea gradului de constientizare asupra acestei probleme.

Se urmareste, totodata, identificarea perceptiilor si stereotipurilor asupra femeii in relatie cu profesia, asa cum rezulta din mass-media si comunicarea comerciala, precum si dezvoltarea abilitatilor a 400 de jurnalisti, experti mass media, in marketing si comunicare, pentru identificarea acestor stereotipuri prin cursuri de formare.

Campania de sensibilizare la nivel national va facilitarea accesul grupurilor tinta ale proiectului la resurse prin dezvoltarea unui centru online, urmarindu-se in acelasi timp infiintarea unei retele a femeilor profesioniste in domeniul media, comunicare si marketing.

Citeste si:

Femeile, mai prost platite decat barbatii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.