Conducerea Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca a initiat procedura de excludere din universitate a unui profesor pentru "comportament inadmisibil si reprobabil", dupa ce a fost filmat cerand favoruri sexuale unei studente pentru a o ajuta la licenta.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de Universitatea "Babes Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca, Decanatul si Colegiul Consiliului Profesoral al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul universitatii au initiat procedura de excludere din institutia de invatamant a profesorului Ilie Parpucea, pentru "comportament inadmisibil si reprobabil", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Decanatul si Colegiul Consiliului Profesoral al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca au initiat procedura de excludere din universitate a profesorului Ilie Parpucea, pentru comportament inadmisibil si reprobabil. Administratoarea Caminului Economica I, Elena Filip, si-a inaintat demisia, in urma incalcarii Regulamentului de cazare care a permis folosirea ilegala a spatiului dintr-un camin studentesc de catre cadrul didactic mentionat", se arata in comunicat.

Potrivit ProTv, o studenta de anul III de la FSEGA l-a filmat pe profesorul de matematica Ilie Parpucea, in varsta de 61 de ani, cu o camera ascunsa, intr-o camera de camin de la Economica I, acest fiind dezbracat.

Profesorul a fost filmat in timp ce ii spunea studentei, in camera de camin, "Dezbraca-te ca nu avem timp".

Studenta a declarat pentru ProTV ca profesorul a incercat sa puna mana pe ea si a intrebat-o daca este pregatita, dupa care i-a spus sa nu fie naiva.

Studenta a spus ca nu se astepta la acest comportament si a fugit din camera.

De asemenea, studenta a afirmat ca ii ceruse lui Parpucea ajutorul la examenul de licenta si s-a intalnit cu acesta de mai multe ori atat in biroul profesorului, cat si in camera de camin pe care o folosea cadrul didactic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.