O geanta continand sume mari de bani in lei si valuta a fost gasita abandonata, sambata seara, intr-o banca din magazinul Unirea din Capitala, la fata locului deplasandu-se initial pirotehnistii, pentru a se asigura ca nu este o bomba.

Functionarele bancii au observat, sambata seara, o geanta rosie din fas uitata pe jos, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Angajatele nu s-au atins de geanta si au sunat la 112, la fata locului venind politisti ai Sectiei 10 si pirotehnisti. Dupa ce pirotehnistii au verificat geanta si au stabilit ca nu contine material exploziv, politistii au deschis-o si au gasit inauntru o suma mare de bani si cateva chitante.

Potrivit Dianei Sarca, in geanta se aflau aproximativ 18.000 de lei, 1.100 de dolari, 2.000 de euro, 300 de lire sterline, 200 de franci elvetieni, 10.000 de forinti, doua milioane de lire turcesti, 300 de coroane slovene, 8.000 de dinari sloveni si 600 de lei moldovenesti.

Politistii au identificat si un barbat despre care se crede ca a uitat geanta respectiva in banca, astfel ca l-au chemat la Sectia 10 pentru a-si recupera banii si a justifica provenienta lor.

Video pe Stirile ProTv.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.