Barbatul din Piatra Neamt care si-a impuscat mortal soacra cu o arma de vanatoare nu detinea permis de port-arma si urmeaza ca sambata sa fie dus in instanta cu propunerea de arestare preventiva pentru omor, uz fara drept a unei arme letale si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Potrivit inspectorului de politie Lilian Andries din cadrul Politiei Judetene Neamt, barbatul, Radu C. (40 ani), a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, fiind cercetat pentru omor, uz fara drept a unei arme letale si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, barbatul a recurs la acest gest in urma unui conflict in familie, el fiind in proces de divort cu sotia sa.

Astfel, vineri seara, in urma unei dispute verbale cu sotia sa, purtata in scara blocului si la care asista si mama sotiei, barbatul a iesit din bloc, s-a dus la masina parcata in apropiere, a luat o carabina de vanatoare cu calibrul de 5,6 milimetri si a impuscat-o in piept pe soacra sa, cu doua focuri de arma. Femeia, in varsta de 46 de ani, a murit la spital, dupa ce medicii de la Unitatea de Primiri Urgente au incercat timp de 40 de minute sa o resusciteze.

Sotia acestuia a sesizat Politia prin 112, iar o patrula de siguranta publica a plecat in zona.

Dupa ce si-a impuscat soacra, barbatul, care este om de afaceri, a mai tras doua focuri de arma, unul orizontal si unul in plan vertical, dupa care a mers in masina, unde l-au si gasit politistii sositi la fata locului.

Reprezentantul Politiei Judetene Neamt a spus ca barbatul detinea ilegal arma, nefiind posesor de permis port-arma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.