O cursa Tarom pe ruta Budapesta-Bucuresti, cu 37 de pasageri la bord, a revenit pe aeroportul din capitala Ungariei, vineri seara, la cateva minute de la decolare, dupa ce motorul din dreapta cabinei a luat foc, din primele informatii rezultand ca aeronava ar fi lovit o pasare.

Aeronava Tarom ATR 42-500 a decolat in conditii bune de la Budapesta, insa in cateva minute, la o altitudine de aproximativ o mie de metri, comandantul a observat ca motorul doi din dreapta cabinei a luat foc, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Tarom, Paula Calarasu.

Comandantul aeronavei a decis sa revina pe aeroportul din Budapesta, solicitand o aterizare de urgenta. Potrivit primelor informatii, avionul ar fi intrat in coliziune cu o pasare.

Niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost ranit, a precizat Paula Calarasu.

Aeronava Tarom urma sa ajunga in Bucuresti la ora 22.00, potrivit site-ului Aeroportului Otopeni.

La ora transmiterii acestei stiri, o aeronava Tarom a decolat de pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni si a plecat spre Budapesta, pentru a prelua pasagerii si a-i aduce in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.