Intre 17 si 19 iunie se inchide strada Matasari pentru a se deschide drumul femeilor talentate, care se daruiesc artei. Universul feminin va fi expus in toata diversitatea sa!

Timp de trei zile si doua nopti, pe strada Matasari din Capitala se va desfasura un adevarat maraton al artei si culturii, prin care se urmareste dezvaluirea fetei nevazuta si nebanuite a strazii Matasari.

Femeile nu se vor mai vinde la colt de strada, ci isi vor expune arta si talentul pentru a rasturna valorile negative ale acestei zone si pentru a redefini rolul femeii in societate.

  • Celebrarea femeii si darul ei de a se darui artei

In cadrul evenimentului, ne vom delecta cu prezentari de moda, concerte (Fanas Mecanique, We Singing Colors, Alexandrina,
The Smashed Mosquito, Biluna Jam Session, Vita de Vie)
workshopuri, teatru de strada, proiectii pe cladiri, jocuri inedite sau cinematograf in aer liber. Vor avea loc si dezbateri cu privire la rolul femeii in societate, dar si discutii in care femeilesunt incurajate sa promoveze cauzele umanitare pentru care lupta.

Evenimente vor fi realizate cu femei, despre femei si despre talentele lor. In concluzie, zona Matasari se va transforma, timp de 3 zile, intr-un spatiu in care se desfasoara universul feminin in toate nuantele sale, in toata splendoarea sa, pentru a contura tabloul complet al femeii contemporane.

Vezi programul complet si cine mai ia parte la eveniment pe pagina de facebook a proiectului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.