Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care a incercat sa se sinucida in masina proprietate personala.

Medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta Bihor au declarat ca atat mama, cat si tatal politistului, au decedat. Politistul din cadrul Politiei Oradea a fost dus in stare grava la Spitalul Judetean din municipiu. In prezent se afla in coma, in moarte cerebrala, iar medicii spun ca nu are nicio sansa de supravietuire, relateaza MEDIAFAX.

Politistul se numeste Gabriel Venter, are 33 de ani si era agent in cadrul Politiei municipiului Oradea, fiind transferat de la Inspectoratul Politiei de Frontiera Bihor.

Potrivit surselor judiciare, politistul si-a impuscat mai intai tatal in inima, la locul de munca al acestuia, dupa care s-a deplasat unde locuia mama sa, pe care a impuscat-o in piept. Ulterior, acesta si-a tras un glont in cap, in masina personala
.

Sursele citate au precizat ca motivul crimelor si al sinuciderii ar fi fost ca politistul voia sa se casatoreasca cu iubita sa, insa parintii sai nu erau de acord cu acest lucru intrucat femeia avea un copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.