ANAT si Organizatia Patronala din Turismul Balnear vor derula in perioada 15 iunie-15 septembrie a doua editie a programului "Hai la bai", prin care turistii beneficiaza de reduceri pentru concediile petrecute in statiunile balneare.

Programul "Hai la bai" cuprinde pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2 si 3 stele.

Tariful pentru un pachet de sase nopti de cazare, cu pensiune completa, minim cinci zile de tratament (2 proceduri /zi) si o consultatie medicala la sosire este de 575 de lei de persoana pentru un hotel de doua stele si de 690 de lei pentru trei stele, potrivit ANAT.

"Intrucat vara este si sezonul vacantelor scolare, programul are in vedere si incurajarea familiilor cu copii sa-si petreaca vacantele pentru refacerea sanatatii in statiunile balneare romanesti. In acest sens, se acorda gratuitate la cazare copiilor cu varste de pana la 12 ani, cazati in camera parintilor", se arata intr-un comunicat al celor doua asociatii.

Centre in tara care pe langa relaxare ofera si tratament pentru boli reumatice si digestive se gasesc in statiunile Amara, Baile Felix, Olanesti, Baile Tusnad, dar si in destinatii precum Calimanesti si vatra Dornei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.