Marius Mihalache si Gheorghe Zamfir se numara printre artistii care vor sustine un spectacol,la Roma, cu ocazia vizitei primarului Bucurestiului, Sorin Oprescu.

Evenimentul este organizat de Ramona Badescu. Actrita a pregatit multe surprize pentru delegatia primariei de la Bucuresti. Vineri, vedeta a stabilit intreg desfasuratorul programului artistic care va fi prezentat in cadrul spectacolului "Romani - Rumeni", ce va avea loc la Roma, in Piazza di Campidoglio, urmand sa fie difuzat pe postul italian Rai 1, joi. Repetitia generala a avut loc la Bucuresti, potrivit MEDIAFAX.

Impreuna cu Royal Philharmonic Symphony Orchestra Bucharest, Ansamblul Ciocarlia, Gheorghe Zamfir, Marius Mihalache, soprana Irina Iordachescu, tenorul Mario Vasiliu, Razvan Mazilu si alte nume cunoscute, Ramona Badescu a pus la punct ultimele detalii pentru spectacolul "Romani - Rumeni".

"Muncesc de doi ani de zile la acest proiect si pentru mine este un vis implinit, deoarece prin acest mod Italia incepe sa cunoasca si cultura noastra", spune Ramona Badescu.

Ramona Badescu a fost delegata de catre primarul Romei, Gianni Alemanno, in 2008, sa ajute la rezolvarea problemelor comunitatii romanilor din Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.