Circulatia pe drumul national Ploiesti - Brasov este complet blocata, dupa un accident intre un autoturism si o masina de gunoi.

Accidentul s-a produs in dreptul orasului prahovean Boldesti - Scaieni. Circulatia pe drumul national 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov, o alternativa la DN 1, este complet blocata in dreptul orasului Boldesti - Scaieni, din judetul Prahova, relateaza MEDIAFAX.

In urma impactului, o persoana a ramas incarcerata in autoturism. Zona in care s-a produs accidentul este frecvent circulata de masini care transporta gunoi menajer si alte deseuri, intrucat la Boldesti Scaieni functioneaza o rampa de gunoi care preia deseurile colectate din municipiul Ploiesti si din alte localitati din aceasta zona.

DN 1 A face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele, drumul fiind intens circulat de TIR-uri care nu au acces pe DN 1 in cursul saptamanii pe timpul zilei si in week-end.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.