Meteorologii au vesti proaste: urmeaza un weekend ploios cu temperaturi scazute.

Scaderea temperaturii se va inregistra inca de astazi in toata tara. Norii aduc in continuare ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de vant, iar temperaturile maxime sunt in scadere, intre 18 si 28 de grade. Ploile nu ocolesc nici Capitala, unde se va raci usor.

Sambata
va fi innorat, vor avea loc averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, pe arii extinse, in aproape toate regiunile. In Capitala va fi putin soare, insa nu dispar norii de ploaie. La amiaza vor fi 26 de grade, potrivit realitatea.net.

Duminica
, instabilitatea atmosferica se mentine in aproape toata tara.Temperaturile maxime cresc usor si vor fi cuprinse intre 20 de grade la Miercurea Ciuc si 28 de grade in Lunca Dunarii. In Capitala asteptam ploi doar dupa-amiaza, iar maxima ajunge pana la 27 de grade.

  • Vremea la munte
Vremea nu prea indeamna la drumetii in acest weekend. Meteorologii anunta innorari accentuate, averse, descarcari electrice si rafale de vant. Si sambata ploile vor face legea in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali. Duminica ploile de vara vor fi mai rare, iar in prima parte a zilei se arata soarele, insa temperatura aerului va fi scazuta.
  • Vremea pe litoral
Meteorologii anunta ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce pot lua aspect de vijelie, in acest weekend, la mare.Temperatura aerului va fi cuprinsa vineri intre 22 si 23 de grade, ca si temperatura apei. Si sambata cerul va fi temporar noros si vor cadea din nou averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile la amiaza vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar temperatura apei la tarm nu va depasi 22 de grade. Duminica insa, vremea se mai indreapta. Nu vor lipsi ploile, dar vor fi mai rare si soarele va incalzi litoralul mai multe ore.

Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.