Clubul Vehiculelor de Epoca si World Trade Center Bucuresti va invita la salonul auto de epoca "Bucharest Classic Car Show". Vezi programul evenimentului.

Salonul va reuni in perioada 9-12 iunie, la World Trade Center, aproape toate cluburile auto de epoca din tara, peste 50 de masini de epoca in stare de functionare din Romania. Intrarea este libera.

Colectionarii si pasionatii vor putea admira vehicule de epoca, masini de curse, obiecte de colectie ce tin de seg­mentul auto, dar si de decor : statie de benzina vintage, atelier de restaurari auto cu demo, colectii de machete, numere auto vechi, ceasuri de bord, carte veche, permise auto, etc.

In premiera, in perioada 10 - 12 Iunie 2011, va avea loc raliul “Interbalkanic Classic Rally”, Bucuresti - Brasov - Sibiu. Startul se va da in data de 10 Iunie 2011, din fata WTC Bucuresti - Hotel Pullman, si se va incheia in acelasi loc in data de 12 Iunie 2011.

Joi 9 Iunie, orele 19:30, Ego Men's Fashion Concept va oferi o demonstratie de stil desavarsit, destinata barbatului modern pasionat de rafinamentul epocilor trecute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.