Muzicieni de orice fel, unii cunoscuti, altii cunoscuti doar de vecini, improvizeaza liber intr-o formula nemaivazuta, nemaiauzita.
Gem ca la TATAIA acasa = amestec organic de instrumente muzicale de diferite sorginti, sonoritati, atitudini/ ansamblu de performeri muzicali, actionand viori sau pahare, tobe sau tartacute, in mare cam orice poate fi considerat instrument/ actiune artistica colectiva a carei principala caracteristica este improvizatia curajoasa.

Prima oara cand s-a pus de gem era anul trecut pe-aceeasi vreme, aceeasi strada, s-a strans o miniorchestra, o gramada de degustatori de sunete si destui curiosi.

  • Bucataria este deschisa oricarui degustator si oricarui performer
Daca vrei sa produci gem tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii cat mai repede cu un mail la pacurar@tataia.net (locurile sunt limitate) si sa ne spui la ce vrei sa canti. Asa ca acordeaza-ti instrumentul si baga-l in gem ca la TATAIA acasa!

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.