Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi cu caracter torential, intensificari ale vantului si grindina pentru Bucuresti si 27 de judete din jumatatea de est a tarii, valabila pentru perioada 9 iunie ora 12:00 - 11 iunie ora 06:00.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de joi, ora 12.00 si pana sambata, ora 06.00, in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si se vor semnala caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 30 de litri pe metrui patrat si izolat 60-70 de litri pe metru patrat, scrie mediafax.

Meteorologii precizeaza ca in restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse si pe intervale mai scurte de timp.

Judetele care de joi pana sambata dimineata vor fi sub avertizarea cod galben de ploi si vijelii sunt Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Ilfov, Ialomita, Constanta, Braila, Tulcea, Prahova, Buzau, Arges, Valcea, Brasov, Covasna, Sibiu, Mures, Harghita, Bistrita-Nasaud, Maramures, Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Suceava si Botosani, precum si municipiul Bucuresti, informeaza meteoromania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.