Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-o explozie urmata de un incendiu, la o fabrica de resapat cauciucuri, din apropierea orasului sucevean Milisauti, ranitii urmand sa fie preluati de un elicopter SMURD si transportati la un spital din Bucuresti.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, colonelul Ioan Burlui, a declarat ca explozia s-a produs, joi dimineata, din cauza prafului de cauciuc, la o masina de resapat.

El a spus ca cele trei persoane reparau o masina de resapat, iar praful de cauciuc este foarte exploziv si ca a fost suficienta o scanteie pentru a produce explozia.

Seful ISU Suceava a adaugat ca distrugerile provocate de explozie nu sunt mari, iar incendiul a fost stins.

Cele trei persoane ranite vor fi transportate cu un elicopter la Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, pentru ingrijiri de specialitate.

Potrivit unui comunicat al MAI, un elicopter de tip Mi-8 din dotarea Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Administratiei si Internelor a decolat, joi dimineata, in jurul orei 09:00, de la Iasi, pentru transportul medical de urgenta a trei persoane ranite grav in urma unei explozii la o fabrica de cauciuc, transmite MEDIAFAX.

Pacientii, cu arsuri de gradele III si IV, vor fi adusi la Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, pentru ingrijiri de specialitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.