Medicii de familie au decis sa semneze noile contracte de servicii cu casele de asigurari de care apartin, iar de astazi vor depune actele pentru contractare, a declarat presedintele Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihaila.

  • [UPDATE] Medicii de familie nu renunta la protest. Nu semneaza noile contracte, ci doar depun dosarele
Reprezentantii medicilor de familie precizeaza ca nu s-a pus problema semnarii noilor contracte, ci a disponibilitatii de a facilita procesul de contractare dupa ce vor incheia protestul, in sensul de a depune dosarele fara cererea de contractare sau cu cererea nesemnata, pentru a evita aglomeratia, relateaza MEDIAFAX.

"In niciun caz nu s-a pus problema semnarii contractelor. S-a pus problema sa ne manifestam disponibilitatea de a facilita procesul de contractare dupa incheierea protestului, in sensul de a depune dosarele fara cererea de contractare sau cu cererea nesemnata, pentru a evita aglomeratia de la casele de asigurari", se arata intr-un comunicat de presa transmis de Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie.

Retail jobs

Medicii de familie au refuzat recent sa semneze contractul cadru privind asistenta medicala, hotarand ca de la 1 iunie sa nu mai elibereze retete compensate si gratuite pentru pacienti si nici trimiteri catre specialisti. [Adio retete medicale gratuite].

Scandal in sistemul sanitar pe criteriile de internare

Vom plati consultatiile la medicul de familie?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.