Un tanar s-a urcat pe un stalp de iluminat in fata Palatului Cotroceni si ameninta ca se sinucide, in timp ce un alt barbat, in varsta de 60 de ani, si-a dat foc.

Un barbat de aproximativ 60 de ani si-a dat foc in zona Palatului Cotroceni, fiindu-i arse mainile, el fiind transportat cu o ambulanta SMURD la Spitalul Universitar de Urgenta, scrie MEDIAFAX.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a declarat ca barbatul are arsuri de gradul doi - trei la o prima evaluare si ca ranile nu sunt grave.

Potrivit lui Oprita, cazul a fost semnalat prin 112, imediat, la fata locului, ajungand o ambulnata SMURD care l-a preluat si l-a transportat la SUUB.

In zona Palatului Cotroceni, un alt barbat s-a urcat de cateva ore pe un stalp si ameninta ca se sinucide pentru ca nu ii sunt respectate drepturile fundamentale. Mai multe echipe de politisti, pompieri si negociatori, aflati la fata locului, s-au urcat pe autoscara si incearca sa-l convinga pe barbat sa renunte la protest.

Barbatul, care acuza justitia pentru gestul sau, s-a legat cu trei cabluri electrice tricolore de stalp si de gat.

Tanarul provine dintr-un centru de plasament si protesteaza fata de inchiderea caminului in care locuieste. Acesta spune ca nu se va putea descurca cu 600 de lei sa isi inchirieze o casa, potrivit Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.