Instanta suprema i-a condamnat miercuri definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare. Cei doi studenti la Facultatea de Medicina din Timisoara au ucis si transat un barbat in vara anului 2009

Instanta suprema a respins recursurile celor doi studenti, astfel ca acestia raman cu condamnarea primita la Curtea de Apel Timisoara.

In data de 20 ianuarie, Curtea de Apel Timisoara i-a condamnat pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare, dupa ce Tribunalul Timis ii condamnase la 16 ani de detentie. Totodata, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca familiei victimei despagubiri materiale de 20.000 de euro, relateaza MEDIAFAX.

In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara.


Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani, au fost arestati pe 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. In urma audierilor, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor. Totodata, cei doi au fost supusi unei expertize psihologice la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", care atesta daca acuzatii au avut sau nu discernamant in momentul in care au comis crima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.