In aproximativ o luna, vor incep lucrarile pentru parcari subterane in zonele Charles de Gaulle si Dorobanti.

Parcarea din Piata Charles de Gaulle va avea trei nivele si 603 locuri. Accesul in parcare se va face de pe bretelele laterale ale Bulevardului Aviatorilor, din pasajul subteran, dar si de pe Bulevardul Constantin Prezan si de pe Calea Dorobantilor, de asemenea de pe partile laterale ale acestor artere, potrivit B365.

Parcarea din Piata Dorobanti
va fi construita pe o suprafatade aproximativ 5.058 de metri patrati. Parcarea va avea doua niveluri si va asigura 254 de locuri pentru autoturisme, dintre care 123 de locuri la primul nivel si 131 locuri la cel de-al doilea. Intrarea in parcare se va face de pe Calea Dorobantilor, din lateral, de pe ambele sensuri. Proiectul parcarii cuprinde si realizarea unui pasaj pietonal.

Parcarea de la Edgar Quinet: Lucrarile vor fi demarate tot in acest an, insa reprezentantii Primariei Capitalei se feresc sa ofere un termen clar. Parcarea va fi construita sub fantana arteziana de la Facultatea de litere, va avea trei nivele si 380 de locuri

Tariful mediu de parcare va fi de 0,38 euro pe ora, diferentiat in functie de zi: lucratoare sau weekend, intre zi si noapte, intre abonament si utilizare ocazionala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.