O femeie aflata la volanul unui autoturism Bentley a fost prinsa de politisti circuland cu viteza de 211 kilometri la ora, pe DN 2 (E85), in judetul Buzau, la iesirea din localitatea Posta Calnau.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Politia Judeteana Buzau, femeia a fost oprita pe DN 2 dupa ce radarul a inregistrat-o conducand cu 211 kilometri la ora, scrie MEDIAFAX.

In momentul in care si-a dat seama ca este filmata de radar, femeia a franat, radarul inregistrand, in final, o viteza de 200 de kilometri la ora.

Femeia, din Bacau, a fost sanctionata cu 15 puncte amenda pentru viteza, dar si pentru ca nu avea la ea permisul de conducere. De asemenea, soferita va trebuie sa predea permisul auto pentru o perioada de 90 de zile.

In momentul in care a fost oprita de politistii buzoieni, soferita s-a aratat iritata si nu a semnat procesul-verbal, fapt care nu o va scapa insa de sanctiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.