Omul de afaceri craiovean Genica Boerica este cercetat de polititii rutieri pentru parasirea locului accidentului, dupa ce l-a lovit pe un tanar aflat in scaun cu rotile pe trecerea de pietoni, in zona Dorobanti din Capitala, fugind apoi de la locul incidentului.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca accidentul a avut loc, joi, tanarul fiind lovit de autoturism pe trecerea de pietoni si abandonat de sofer la locul faptei.

Soferul a fost identificat vineri de politisti, dovedindu-se ca este vorba despre omul de afaceri craiovean Genica Boerica (50 de ani), au precizat sursele citate.

Ioana Stancu, purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a confirmat, pentru MEDIAFAX, ca un accident a avut loc in zona Dorobanti, joi, in urma caruia un tanar aflat in scaun cu rotile a fost accidentat pe trecerea de pietoni de catre un sofer care a parasit locul accidentului.

Aceasta a precizat ca soferul a fost identificat vineri, fiind citat sa se prezinte la sediul Politiei. Barbatul, in varsta de 50 de ani, s-a prezentat la Politie si si-a recunoscut fapt, el fiind cercetat in prezent pentru parasirea locului accidentului si vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.