Politistii de frontiera fac, luni dimineata, perchezitii si in cladirea vamii Agigea Sud, precum si la sediul Romtrans din localitate, au declarat surse judiciare.

De asemenea, in cadrul descinderilor sunt vizati sefii vamilor din Constanta si din Bucuresti, precum si mai multi vamesi si un politist de frontiera de la Transporturi Navale din Constanta.

Acestia sunt suspectati de implicare intr-un dosarul instrumentat de Politia de Frontiera inca din octombrie 2010, privind transporturi ilegale de marfuri de contrabanda venite din China, prin porturile de la Marea Neagra, in containere.

Zeci de perchezitii au loc, luni dimineata, in Bucuresti si Constanta, fiind vizata si casa secretarului general al Ministerului Administratiei si Internelor Laurentiu Mironescu. La descinderi participa politisti de frontiera, coordonati de procurori DNA, actiunea incepand la ora 6.00.

Reprezentanti ai Politiei de Frontiera au declarat pentru MEDIAFAX ca aproximativ 50 de perchezitii au loc in Constanta si in Capitala, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda instrumentat de Politia de Frontiera in octombrie 2010.

Perchezitiile - 25 in Constanta si 25 in Bucuresti - vizeaza aducerea la audieri, la sediul DNA, a mai multor persoane, printre care senatorul PDL Mircea Banias, fost director al Administratiei Porturilor Constanta, si secretarul general al MAI Laurentiu Mironescu, au declarat surse judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.