Social 23 Mai 2011 19:23
Cantaretul se afla in atentia Politiei dupa ce ar fi luat cu forta o femeie dintr-un salon de infrumusetare, impreuna cu alte trei persoane.

Politia Capitalei a informat ca a fost sesizata prin Apelul de Urgenta 112, de faptul ca pe strada Anton Bacalbasa, sector 4 Bucuresti, a avut loc un scandal o tanara fiind luata cu forta de catre patru barbati si urcata intr-o masina, dupa care au plecat.

Surse din cadrul Politiei sustin ca tanara ar fi fost bagata cu forta intr-o masina de patru barbati, printre care si Vali Vijelie, pentru ca aceasta a incercat sa rupa relatia cu el. "Fratele acesteia si inca o persoana, fiul patroanei salonului de unde a fost luata fata, au incercat sa sara in ajutorul ei, moment in care una dintre cele patru persoane care au luat-o pe tanara a spart parbrizul masinii fiului patroanei", au declarat sursele citate, relateaza MEDIAFAX.

Tanara a incercat sa fuga pe fereastra, dar a fost prinsa si urcata in masina. In scandalul declansat, cei patru barbati au spart parbrizul unui autoturism de lux, care apartine fiului patroanei salonului.

Tanara a fost contactata telefonic, fiind gasita la domiciliu, insa a refuzat sa colaboreze cu politistii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.