Social 23 Mai 2011 18:34
Teo Trandafir a vorbit pentru prima oara despre experienta traumatizanta prin care a trecut recent.

  • Ideea ca as putea-o lua razna definitiv m-a tinut in viata

"Psihologii imi spuneau acelasi lucru: ca dupa o boala ca asta oamenii o pot lua razna rau. Nu stiu cum sa zic, dar ideea ca as putea-o lua razna definitiv m-a tinut in viata. am avut lipsuri de memorie. Nu-mi aduceam aminte bucati intregi din viata mea, nici acum nu mi le aduc aminte pe unele...A fost greu si cand am stat la Terapie Intensiva si toti in jurul meu erau in coma, numai eu nu"
, a povestit Teo intr-un interviu in exclusivitate pentru PRO tv Magazin.

Aceasta a marturisit faptul ca, la un moment dat, chiar era impacata cu gandul ca o sa moara.

In prezent, Teo Trandafir isi petrece cea mai mare parte a timpului cu fetita sa, relaxandu-se si face gimnastica de recuperare. Desi se simte mai bine, inca are parte de momente "crunte": "Am uitat odata complet ca sunt in situatia in care sunt si am cazut intre pat si calorifer si acolo am ramas, entru ca nu am putut sa ma mai ridic sa ajung la telefon. Am stat jumatate de ora cazuta acolo si am jelit: Doamne, ce am fost si ce-am ajuns! Vai de capu' si e zilele mele!. M-am ridicat in cele din urma".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.