Targul destinat copiilor de pana la cinci ani va avea loc intre 19 si 22 mai, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Editia de vara a salonului Baby Expo, dedicat viitoarelor mamici si proaspetilor parinti, isi deschide portile intre 19 si 22 mai, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Vor participa numerosi expozanti de produse pentru nou-nascuti si copii de pana la cinci ani, vor avea loc tombole si alte surprize pentru cei mici.

Compania Daneza de recoltare a celulelor stem, Stem Sure, participa si in acest an la Baby Expo, cu informatii despre celulele stem si separarea celulara, precum si despre recoltarea si utilizarea acestora.

In cadrul targului, Stem Sure organizeaza un concurs in urma caruia trei dintre castigatori vor primi cadou cate o stocare gratuita a probei recoltate pentru tot restul vietii, in banca din Copenhaga, Danemarca. Fiecare premiu are o valoare de aproximativ de 6.076 Euro, valoare estimata pentru o perioada de stocare de 70 de ani, durata medie de viata in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.