Bucurestenii ale caror venituri pe membru de familie sunt de pana in 400 de lei si care nu au datorii la serviciile de alimentare cu apa si canalizare pot fi scutiti, la cerere, de la plata acestora pentru perioada 1 iulie - 31 decembrie.

Pot beneficia de prevederile programului social toate familiile si persoanele singure care locuiesc in Bucuresti cu acte legale, au cetatenie romana, venituri pe membru de familie mai mici sau egale cu 400 de lei si nu au datorii la plata serviciilor de alimentare cu apa si canalizare, avand factura platita inclusiv pe luna aprilie 2011.

  • Ce trebuie sa contina dosarele si unde pot fi depuse

Bucurestenii care doresc sa fie scutiti de la plata acestor servicii in semestrul doi al anului pot depune dosarele pana in 31 mai, de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 16.30, la Centrul de asistenta pentru persoane varstnice din Soseaua Stefan cel Mare nr. 1-3, precizeaza municipalitatea, potrivit MEDIAFAX.

Solicitantii trebuie sa prezinte acte doveditoare privind componenta familiei, contractul locuintei sau actul de inchiriere a imobilului, veniturile realizate de membrii familiei sau de persoanele singure, o adeverinta de la asociatia de proprietari din care sa reiasa ca nu figureaza cu restante la facturile de apa si canalizare la data depunerii cererii de scutire, precum si numarul persoanelor care locuiesc la adresa respectiva, inscrise in cartea de imobil si luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere.

De asemenea, cei care doresc sa beneficieze de scutirea platii serviciilor de alimentare cu apa si canalizare trebuie sa detina certificatele de nastere ale copiilor sau hotararea definitiva de incuviintare a adoptiei, de incredintare sau plasament familial al minorului, certificatul de casatorie, acte din care sa rezulte ca un membru al familiei urmeaza o forma de invatamant sau de incadrare in categoria persoanelor cu handicap accentuat sau grav ori in gradul I sau II de invaliditate, pentru persoanele aflate in intretinere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.