Tanara si-a pierdut viata la cateva ore dupa ce a fost operata pentru extragerea fatului decedat. Cazul este anchetat de medici si politisti.

Tanara a fost internata, luni, la Sectia de obstretica-ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, medicii constatand ca pacienta insarcinata in sapte luni suferise o dezlipire de placenta. Aceasta prezenta hipertensiune si o afectiune renala.

In urma unor investigatii, medicii au descoperit ca fatul era decedat, adolescenta fiind operata la scurt timp.

"Atat inainte, cat si dupa operatie, pacienta a fost urmarita in permanenta de o echipa complexa formata din medici cu specializari diferite. Dupa operatie, starea tinerei s-a agravat, iar cateva ore mai tarziu a decedat subit. Noi suspectam ca decesul a survenit din cauza unei embolii amniotice"
, a declarat seful Sectiei de obstretica-ginecologie, dr. Sorin Prisca, relateaza MEDIAFAX.

Acesta a adaugat ca "dezlipirea de placenta este o complicatie majora frecventa la gravidele tinere".

Urmeaza sa se realizeze autopsia pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului, in timp ce decesuleste cercetata atat de o comisie formata in spital, cat si de politisti, care au fost sesizati de catre membrii familiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.