Cunoscutul club din statiunea Mamaia a fost demolat in aceasta dimineata pentru ca nu avea autorizatie de constructie.

Actiunea a fost coordonata de Directia Lucrari Publice din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, sub supravegherea jandarmilor. Operatiunea de demolare a clubului s-a desfasurat fara incidente, fiind prezenti si proprietarii clubului, care au recuperat ce s-a mai putut, relateaza MEDIAFAX.

"Ei nu au incotro si trebuie sa demoleze pentru ca sunt in ilegalitate. Eu, in nume personal, pentru binele statiunii Mamaia, as fi preferat ca un astfel de club sa fi functionat legal si sa aiba toate autorizatiile necesare. Insa legea trebuie respectata si de un astfel de brand, la fel ca toata lumea", a declarat Potrivit sefului Inspectoratului Teritorial in Constructii Constanta.

Actiunea a fost coordonata de reprezentanti ai Directiei Lucrari Publice din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului

Tot din cauza lipsei autorizatiilor necesare, clubul Bamboo a fost demolat si la sfarsitul sezonului estival din 2010, chiar de catre proprietari, insa a fost reconstruit in aceasta primavara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.