Printul Charles se afla intr-o vizita privata in Transilvania in cursul careia s-a intalnit, duminica dupa-amiaza, cu fermierii din zona localitatii Saschiz, judetul Mures, unde a mai venit in urma cu cinci ani.

Primarul localitatii Saschiz, Ovidiu Soaita, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca printul Charles a ajuns in localitate duminica, in jurul orei 16.30, si a stat proximativ o ora.

El a vizitat un punct de colectare si procesare a laptelui modernizat la standarde europene cu bani de la guvernul norvegian si s-a intalnit cu fermierii din zona.

Primarul a precizat ca punctul de colectare si prelucrare a laptelui apartine Asociatiei Crescatorilor de Taurine din Saschiz, in zona fiind alte opt astfel de centre modernizate in localitatile Archita si Vanatori.

Ovidiu Soaita a precizat ca printul Charles acorda atentie micilor fermieri din intreaga lume si considera produsele bio "o speranta pentru toti".

In timpul intalnirii cu fermierii, printul Charles a baut un pahar cu suc si unul cu rachiu.

Din judetul Mures printul Charles a plecat in judetul Covasna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.