Doua persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce au fost lovite, pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Ploiesti, de o masina condusa de un adolescent de 16 ani, elev la un liceu din oras.

In urma accidentului, care s-a produs in jurul orei 8.00, cei doi raniti au fost transportati la spital.

Trei persoane au ajuns la spital in urma accidentului rutier provocat de un adolescent de 16 ani la Ploiesti, victimele fiind lovite de masina condusa de acesta in timp ce se pregateau sa traverseze strada pe o trecere de pietoni, potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Prahova, scrie MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Prahova, Radu Dan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca trei persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti dupa ce au fost lovite de masina condusa de adolescentul in varsta de 16 ani, elev la un liceu din oras.

Initial, reprezentantii Politiei anuntasera ca in urma accidentului au fost ranite doua persoane.

In urma cercetarilor facute la fata locului, politistii au stabilit ca cele trei persoane ranite asteptau in dreptul trecerii de pietoni pentru a traversa strada, moment in care tanarul, aflat la volanul unui autoturism Skoda, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe trotuar, unde i-a lovit pe cei trei.

La ora transmiterii acestei stiri, cei trei raniti sunt supusi mai multor investigatii medicale in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti.

La acelasi spital a fost transportat si tanarul care a provocat accidentul, acestuia urmand sa ii fie recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova a mai declarat ca masina pe care o conducea adolescentul apartine firmei la care lucreaza tatal acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.