O ninsoare abundenta a inceput, sambata seara, pe Valea Prahovei, iar in Masivul Bucegi, la inaltimi de peste 2000 de metri, vantul care bate cu peste 20 de metri pe secunda viscoleste zapada.

Ninge abundent, sambata seara, in statiunile de pe Valea Prahovei, dupa ce, in cursul zilei in zona a plouat fara intrerupere cateva ore, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, pe drumul national 1, in zona statiunilor Azuga, Busteni si Sinaia, carosabilul era ud sambata, insa nu s-au inregistrat blocaje in trafic din cauza fenomenelor meteo.

In Masivul Bucegi, la altitudini de peste 2.000 de metri, a inceput sa ninga sambata in jurul pranzului, iar stratul de zapada depaseste un metru si vantul bate cu putere, relateaza Realitatea.net.

Potrivit meteorologilor de la Statia Meteo de la Varful Omu, situata la pete 2 500 de metri altitudine in Bucegi, viteza vantului este de 18 metri pe secunda, iar atunci cand bate in rafala vantul sufla cu 24 de metri pe secunda viscolind zapada.

La 2.500 de metri in Bucegi stratul de zapada este de 120 - 130 centimetri si se inregistreaza temperaturi de minus opt grade Celsius.

Citeste si: [VIDEO] Cand scapam de frig?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.