Explozia a avut loc pe strada Niagara din Capitala. Deflagratia s-a produs la un laborator pirotehnic, din cauza unei lumanari fumigene.

In urma incidentului, o persoana a fost ranita, conform unui purtator de cuvant al SRI, Marius Bercaru, care a precizat ca incidentul a avut loc in timpul unui exercitiu de pregatire specific Brigazii antiteroriste.

Bercaru a spus ca mai multi pirotehnisti participau la un exercitiu specific, iar la un moment dat a explodat o grenada fumigena.

Bercaru a mai spus ca acesta este un incident izolat, iar astfel de exercitii sunt uzuale, scrie MEDIAFAX.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a fost sesizat prin 112 in legatura cu producerea acestui incident, la ora 8.58, a declarat, pentru MEDIAFAX, Anca Onofrei, purtatorul de cuvant al institutiei.

Potrivit lui Onofrei, pompierii s-au deplasat la fata locului, dar nu au primit acceptul sa intervina, astfel ca s-au intors la baza fara sa intervina.

"Daca este vorba de o unitate militara, unitatile militare au serviciu propriu de interventie si isi gestioneaza singure situatia. Noi nu am intervenit", a spus Anca Onofrei.

In acest caz va fi declansata o ancheta, a spus reprezentantul SRI.

La fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri si SMURD.

Explozia a fost urmata de un incendiu, fara a afecta insa imobilele din zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.