Copil minune al lumii spectacolului, James Thierree aduce la sfarsitul lunii aprilie cea mai recenta creatie a sa, "Raoul", care a triumfat pe scene prestigioase din intreaga lume.

Prezenta spectacolului la Bucuresti este o premiera pentru Europa Centrala si de Est si reprezinta ultima etapa dupa turneul mondial de succes, potrivit infodance.ro.

Inspirat din lumea circului, spectacolul imbina muzica de camera cu iluzionismul, dansul, pantomima si teatrul, avand drept cadru o lume onirica ale carei franghii le tine un singur om, confruntat cu propria nebunie
.

  • Frumos si tulburator precum confesiunea unui om singur in inima vietii. - Le Monde
  • Singur pe scena, James Thierree tine sala cu sufletul la gura prin vechea magie a spectacolului complet. - Le Figaro
  • James Thierree, este incarnarea iluziei, inventatorul unui teatru oniric, fizic, animal. Burlesc si shakesperian, senzorial, in perpetua imponderabilitate, James Thiérrée ne face sa credem in visele lui. - Le Matin.

Spectacolul va avea trei reprezentatii la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, pe 29, 30 aprilie si 1 mai, incepand cu ora 20:00.

Tine pasul cu evenimentele din lumea dansului pe infodance.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.