Dincolo de alegerea destinatiei propriu-zise, o vacanta de lux este caracterizata de nivelul de personalizare oferit clientului si serviciile high class.


Cand vorbim de vacante de lux, putem lua in considerare sejururile la hoteluri sau resorturi de peste 6 stele, vacante in destinatii speciale, exotice si, bineinteles, servicii impecabile. Un concurent redutabil in inchirierea celei mai extravagante insule din lume este o alta bijuterie a Maldivelor, incomparabila Six Senses Soneva Gili Resort.

Situata in una dintre cele mai mari si frumoase lagune, arhitectii resortului s-au asigurat ca fiecare oaspete beneficiaza de o privesliste 360 grade asupra apei cristaline a marii . Insula de corali este inconjurata de 44 bungalouri din stuf, un design inovator ce pune amprenta asupra resorturilor din Maldive. Oaspetii sunt rasfatati cu festine gastronomice, divertisment traditional si sedinte de masaj, intr-unul unul dintre cele mai luxoase spa-uri.

Pentru a inchiria intreaga insula, suma este de aproximativ 1.000.000 euro/ saptamana. Perfect Tour ne propune o experienta unica pe insula cu oferte de la 489 EUR/persoana/noapte/cazare + mic dejun, plus transfer dus-intors: 149 EUR/persoana.


Centrul Giraffe a fost infiintat de AFEW (African Fund for Endangered Wildlife), initial pentru protejarea Girafei Rothschild, devenind centrul operational si educational al programelor scolare pentru copiii din Kenya. Centrul se mandreste cu o suprafata de 1.5 km printre padurile Ngong si a teritoriilor arborigenilor Oloua, cuprinzand 100 ha de suprafete montane aride.

Tot aici, s-a pastrat habitatul original intact al girafelor si numeroaselor specii de pasari si animale, incluzand warthogs, hiene si ocazional leoparzi. Giraffe Manor dispune de o locatie ideala, in suburbiile orasului Nairobi. Vezi aici oferta agentiei Perfect Tour pentru o vacanta in Nairobi - Giraffe Manor.

Citeste si:
Oana Zavoranu a renunțat la petrecerile de lux de Revelion. De ce a...
Oana Zavoranu a renunțat la...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.