Cine isi mai permite o plasma de 5.000 de euro sau un frigider de 30.000 de euro?

  • Frigider la pret de garsoniera!

Desi criza economica inca afecteaza Romania, nu putini sunt cei care isi permit sa-si cumpere un frigider pe care dau cu "usurinta" 30.000 de euro, aproximativ pretul unei garsoniere
. Revenirea sectorului de electronice s-a facut simtita inca din trimestrul al treilea al anului trecut, cu o crestere de 9%, potrivit unui studiu Gfk, citat de incont.ro.

Segmentul electronicelor si electrocasnicelor premium ramane pentru multi romani un lux, insa, exista destui care si le permit. De exemplu, cei de la Miele au anuntat ca, anul trecut, cel mai scump produs vandut a fost un frigider incorporat in valoare de 30.000 de euro. "Doar valoarea colectiei de vinuri pe care clientul si-o pastreaza in frigiderul MasterCool este de trei ori mai mare decat valoarea frigiderului", spune Leo Popescu, directorul de vanzari al Miele Romania, pentru segmentul echipamentelor electocasnice premium.

  • Plasme cu dimensiune infinita
Nici la capitolul electronice romanii nu fac rabat de la pret si nici de la calitate. Panasonic a vandut, anul trecut, pe segmentul consumer, 10 modele de plasme cu o diagonala de 65 de inci, la un pret de aproximativ 5.000 de euro bucata, camere video in valoarea de 21.000 de euro, doua plasme display in valoare de 55.000 de euro fiecare si un proiector de 44.000 de euro, toate fara TVA.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.