Fostul patron al Craiovei va fi preluat de politistii romani de la vama Bors.

Acesta urmeaza sa ajunga la punctul de trecere a frontierei astazi, dupa care escorta il va duce in arestul IPJ Bihor. Nutu a fost prins in seara de 19 aprilie, in localitatea Mako din Ungaria.

Pe numele lui era emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la sapte ani inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi si abuz in serviciu contra intereselor publice.

In 4 aprilie, Dinel Staicu a fost condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul privind fraudarea Bancii Internationale a Religiilor. Omul de afaceri a fost de negasit, astfel ca instanta de executare a pedepsei l-a dat in urmarire nationala
, potrivit MEDIAFAX.

  • Dinel Staicu, dat in urmarire internationala

Noul nume al lui Dinel Staicu a devenit legal de la 1 aprilie, cand omul de afaceri si-a ridicat noua carte de identitate, insa autoritatile au fost informate de aceasta schimbare. Astfel, pe 7 aprilie, Dinel Nutu a fost dat in urmarire internationala.

Conform declaratiilor DNA, existau suspiciuni ca inculpatul intentiona sa se sustraga de la executarea acestei pedepse.
Serviciul Roman de Informatii a ajutat in localizarea lui Dinel Staicu in Ungaria
.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.